Kandidaten

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Daarom kijken wij naar de baan van vandaag én morgen. Samen tekenen wij jouw toekomst.

Jouw toekomst als vrachtwagenchauffeur

Wij werken samen met de beste opdrachtgevers in De IJmond, in alle takken van (tran)sport. Zo kunnen wij jou bieden wat het beste bij jou past. Wil jij je groot rijbewijs halen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de transport & logistiek? Wij hebben diverse mogelijkheden binnen de branche. Werk je overdag of liever in de nacht? Samen met jou kijken we naar jouw wensen en bespreken wij jouw mogelijkheden. Wij bieden op maat gemaakte trajecten en financieren de gehele opleiding voor. 

Enthousiast?

Solliciteer nu op één van de vacatures van onze top bedrijven in de regio IJmond. Oók als je al een rijbewijs hebt, dan ben je van harte welkom uiteraard. 

Consolid is dé detacheerder en opleider in Vervoer & Veiligheid. Vanaf de start in 1990 een echte specialist in de sector met dagelijks landelijk zo'n 7.000 vakmensen on the job. Aan het werk in functies als bus-, vrachtwagen- of taxichauffeur, automonteur, treinmachinist, home delivery bezorger of beveiliger. Of in de opleiding voor de Consolid Academy, dat kan natuurlijk ook.

Onze beloftes

Ons sollicitatieproces

Solliciteer op een vacature

Vrachtwagenchauffeur worden in regio IJmond, maar nog geen C/CE rijbewijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Pak jouw kans om via Consolid je C/CE rijbewijs te behalen.

Wij bespreken samen de mogelijkheden

Wil jij een carrière maken in de transportsector? Wij bespreken samen de mogelijkheden waarbij je uitgestippeld carrière pad krijgt bij een van de tofste werkgevers van De IJmond.

Jij krijgt een opleiding van ons

Consolid biedt jou een opleidingstraject tot C/CE chauffeur aan waarbij wij een groot deel van kosten betalen. Tijdens jouw opleiding heb jij goede begeleiding. Bovendien kan je via ons ook fulltime aan de slag met een B rijbewijs totdat jij je C/CE rijbewijs hebt behaald.

Aan de slag

Zodra jij jouw C/CE rijbewijs op zak hebt zal jij aan het werk gaan als vrachtwagenchauffeur bij een van de aangesloten transportbedrijven in De IJmond. Je krijgt na het behalen van de opleiding een contract voor één jaar met een urengarantie van minimaal 32 uur per week.

Onze beloftes

Dit kan je verwachten

Haal je rijbewijs op onze kosten

Wil jij een carrière maken in de transportsector? Met onze rijopleidingen, nascholing (code 95) en praktijkgerichte training modules maken we van jou de meest vakbekwame beroepsvrachtwagenchauffeur.

Jouw toekomst. Onze aandacht.

Ontwikkel jezelf en blijf vakbekwaam. Samen werken we aan jouw toekomst. Zo blijf je up tot date en futureproof.

Toffe werkgevers in de IJmond

Wil jij werken in een van de mooiste en inspirerende regio’s van Nederland? Wij werven samen met de top transportbedrijven in De IJmond.

Een volledige opleiding en baangarantie

Wij bieden jou een volledige opleiding tot vrachtwagenchauffeur C en/of CE. Bij het behalen van jouw rijbewijs verdien jij een baangarantie van een fulltime dienstverband.

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur