J.W.J. Rumping & Zonen B.V.

Duiveland 11, 1948 RB, Beverwijk
50 - 100 Medewerkers
J.W.J. Rumping & Zonen B.V. is een dynamisch familiebedrijf met al 94 jaar ervaring in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen, poedervormige bouwstoffen, staal, palletgoederen en het transport van evenementen accommodatie. Wij beschikken over vakbekwaam personeel, modern en goed functionerend materieel.
intro foto

Wie wij zijn

In 1928 startte J.W.J. Rumping zijn transportbedrijf en heeft inmiddels de 4de generatie de leiding binnen het bedrijf. Binnen dit echte familiebedrijf is het antwoord “nee” niet te koop en gaan we met respect met elkaar om. Daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en de meest efficiënte logistieke oplossing verzorgen voor de klant hoog in het vaandel. Op (inter)nationaal niveau is Rumping gespecialiseerd in het vervoer van staal, pallets, tenten en bulktransport. In Beverwijk bevindt zich ons kantoor waar de planning plaatsvindt en tevens beschikken wij over een eigen werkplaats met wasstraat waar alle trekkers en trailers goed worden onderhouden.
94
Jaar ervaring
85
Collega's
220
Wagens in ons wagenpark

Onze cultuur

Wanneer je bij Rumping komt werken word je met open armen ontvangen. Wij helpen je volledig op weg totdat je zelf alles onder de knie hebt. We houden van een lolletje hier en daar, maar professionaliteit staat voorop. Binnen dit familiebedrijf wordt veel aan collegialiteit en samenwerking gehecht, zodat we samen onze groei ambitie waar kunnen maken.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur