Middelkoop Beverwijk B.V.

Lijndenweg 25, 1948ND, Beverwijk
11 - 20 Medewerkers
Middelkoop onderscheidt zich als een complete dienstverlener in binnen- en buiteland met een oplossingsgerichte manier van werken op het gebied van service en flexibiliteit. Vele langdurige relaties met opdrachtgevers zijn hiervan het bewijs.
intro foto

Wie wij zijn

De 118-jarige geschiedenis van Middelkoop Beverwijk begint op 1 april 1904. Vanuit zijn huis aan de Koningstraat in Beverwijk begint Jan Middelkoop als vervoerder. In het begin werden de transporten met paard en wagen uitgevoerd, dat is nu een vloot met moderne trekker opleggers. In 118 jaar is er veel veranderd, maar Middelkoop is nog altijd een familiebedrijf. Richting onze klanten onderscheidt Middelkoop zich als een complete dienstverlener met een oplossingsgerichte manier van werken op het gebied van service en flexibiliteit. Vele langdurige relaties met opdrachtgevers zijn hiervan het bewijs.
20
Collega's
20
Vrachtwagens
500
Klanten

Onze cultuur

In elke personeelsadvertenties staan dezelfde clichés. Maar bij ons staan de medewerkers zeker centraal in onze platte organisatie. Wij hebben afwisselende werkzaamheden van het vervoer van rollen staal, smeervet voor de staalindustrie tot het verzorgen van transporten voor de levensmiddelen industrie. Wil je een nachtje weg of liever elke avond thuis geen probleem. Geef je er de voorkeur aan om liever 4 dan 5 dagen te werken geen probleem bij ons. Je eigen vrachtwagen ook dat heeft onze voorkeur. Vele handjes maken licht werk dus collegialiteit staat in onze organisatie centraal. Op zijn tijd iets leuks doen met elkaar mag ook niet ontbreken. Voor de teambuilding organiseren wij elk jaar een Middelkoop Challenge met leuke prijzen en een heerlijke barbecue.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur