Schavemaker Logistics & Transport

Lijndenweg 17, 1948 ND, Beverwijk
100 + Medewerkers
Al sinds 1967 is Schavemaker Logistics en Transport actief in de logistieke sector. Van een klein familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een moderne Europese logistieke dienstverlener. Vanuit de diverse vestigingen richten wij ons op verschillende modaliteiten en zijn we onder andere actief op het gebied van coil transport, special transport, aircargo, warehousing, intermodaal transport en contract logistiek.
intro foto

Wie wij zijn

Schavemaker Logistics & Transport is sinds de oprichting actief als internationaal staalvervoerder met als specialiteit coils en schroot. Wij behoren tot de top 5 coilvervoerders van Europa en zijn marktleider in het vervoer van schroot en andere losgestorte goederen in Nederland. Momenteel wordt er met 60 kiepers voornamelijk gereden in de driehoek Nederland, Duitsland en België. We hebben echter ook andere disciplines zoals groupage, waarbij we deelpartijen tot complete ladingen vervoeren en aircargo, waarbij we met speciale trailers hoogwaardige en uitzonderlijke luchtvracht vervoeren. Onze voertuigen zijn jong en representatief waarbij we oog hebben voor duurzaamheid. Tot slot zijn wij met een oppervlakte van meer dan 80.000 m2 ook actief met warehousing, logistieke werkzaamheden en crosdocking van diverse goederen.
300
Trucks
500
Trailers
500
Collega's

Onze cultuur

Bij Schavemaker hebben wij oog voor onze medewerkers. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel en dynamisch. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt en met plezier je werk kunt uitvoeren. Tot slot is er bij ons volop ruimte om jezelf te ontwikkelen of om door te groeien binnen de organisatie.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur