Detailresult

Olieweg 6, 1951 NH, Velsen Noord
100 + Medewerkers
Detailresult Groep N.V. is in 2008 ontstaan uit een fusie van de twee Nederlandse supermarktketens DekaMarkt en Dirk van den Broek.
intro foto

Wie wij zijn

Wij zijn een familiebedrijf waar we elkaar kennen en er een informele sfeer heerst. In je werk heb je elke dag contact met je leuke collega’s in de Dirk en DekaMarkt winkels en het distributiecentrum. Jij vindt het uitdagend om samen met je collega’s elke dag de winkels op tijd, volledig en netjes te bevoorraden. Doordat je zelf je wagen laadt en lost en verschillende routes rijdt heb je veel afwisseling. Je spreekt veel collega’s en je komt in veel verschillende steden in Nederland. Dit zorgt soms ook voor onverwachte situaties op de weg, waardoor je op dat moment uitgedaagd wordt snel een oplossing te vinden. Bij ons zijn chauffeurs echte stuurkunstenaars, geen kilometervreters.
2
Bedrijven
140
Chauffeurs
58
Vrachtwagens

Onze cultuur

Wij zijn twee Nederlandse familiebedrijven DekaMarkt en Dirk van den Broek. Naast de supermarkten vallen de twee bakkerijen, een eigen slagerij, zeven logistieke distributiecentra en de kantoren in Velsen-Noord, Sassenheim en Amsterdam ook onder Detailresult Groep. Wij zijn een professionele, betrokken, kostenbewuste en integere organisatie die midden in de maatschappij staat en waarin de wensen van onze klanten centraal staan. Wij hebben 20.000 collegas binnen de bedrijven en zijn met 140 chauffeurs onderdeel van de familie. Wij werken met 58 eigen vrachtwagens, allen uitgevoerd in de rode huisstijl.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur