Buko Transport BV

Bedrijvenpark 4, 1943 AG, Beverwijk
100 + Medewerkers
BUKO Transport is de materieel en materiaaltransporteur in Nederland waarbij we onze klanten ondersteunen in hun transport- en logistieke uitdagingen. Met toegevoegde waarde voor al onze relaties door een sterke organisatie, vakbekwame medewerkers, perfect functionerend materieel en verduurzaming.
intro foto

Wie wij zijn

Het rijden van asfalt, grond en zand of het vervoeren van materiaal, de afwisseling dat is zo mooi aan dit werk. Niet elke dag hetzelfde werk. En als je dan ook nog fijne collega’s heb, goed materieel, dan is het plaatje compleet. Denk jij, dat wil ik ook? Dat past bij mij? Mooi want wij zijn op zoek naar nieuwe toppers in dit vak. BUKO Transport is een plek waar je kunt doorgroeien, je groot rijbewijs halen dat kan ook bij ons. Graag zelfs.
110
Toffe collega's
90
Wagens in ons wagenpark
21.000
KM totaal per dag

Onze cultuur

Wij zijn een familiebedrijf met een familiecultuur. We kennen elkaar allemaal bij voornaam. Alle 110 collega’s. We weten wat er speelt. Willen graag dat het okay is met jou. De planning en jij kunnen lezen en schrijven met elkaar. Aan een half woord hebben jullie genoeg. Ieder jaar kun je je bijscholen zodat je de vakman blijft die je wilt zijn.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur