Van den Boogaard

Wijkermeerweg 28, Beverwijk
21 - 50 Medewerkers
Van den Boogaard is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1923. Vandaag de dag zijn onze hoofdactiviteiten; autolaadkraantransport, hoogwerker verhuur, zware berging, ontruimingswerkzaamheden en slotenmaker & glasservice.
intro foto

Wie wij zijn

“Met een glimlach naar je werk en met een big smile naar huis”. Om dit te creëren dragen wij bij Van den Boogaard zorg voor passende opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Tijdens de onboarding wordt je opgeleid op jouw eigen voertuig. De werkzaamheden als opdrachtgevers zijn lekker afwisselend. Van bouwbedrijven, (grote) industrieën, zorginstellingen, particulieren tot aan overheidsorganisaties.
Ben jij zelfstandig en is werken in een teamverband ontspannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar vier (4) nieuwe collega’s voor verschillende disciplines. Twee autolaadkraanmachinisten, één hoogwerkermachinist en één trekker,- trailer(dieplader) chauffeur.
1
Familie
5
Bedrijfsonderdelen
40
Collega's

Onze cultuur

Het liefst gaan we elke uitdaging aan, echter moeten wij het kunnen verantwoorden naar onszelf, collega’s, dierbaren en opdrachtgevers. Door dit altijd in het achterhoofd te houden, hebben we WIJ werkomgeving waarin éénieder voor elkaar klaar staat. Naast de werkzaamheden zorgen wij ook voor vermaak en saamhorigheid. Met een glimlach naar je werk en met een big smile naar huis!

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur