Stet Heemskerk

Strengweg 1, 1969 KP, Heemskerk
50 - 100 Medewerkers
Stet Heemskerk is een gerenommeerd transportbedrijf met diverse specialiteiten. Het werk bestaat voornamelijk uit het geconditioneerd vervoeren van bloemen en planten naar zowel de diverse veilingen als de distributie naar de detailhandel. Onze auto’s rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week wat ons een dynamisch bedrijf maakt, het is hier nooit saai en we zitten nooit stil.

Wie wij zijn

In de jaren ’40 van de vorige eeuw begon Stet senior met de eerste kleine transporten. Inmiddels is Stet Heemskerk uitgegroeid tot een internationaal transport- en distributiebedrijf. In 1981 begon Stet Heemskerk met het vervoer van sierteeltproducten, kwetsbare bloemen en planten.
Sinds juli 2017 gaat Joostema Transport BV verder onder de naam Stet Heemskerk. Hiermee komt er een einde aan het tijdperk Joostema Transport. De vestiging Harlingen is nog steeds te bereiken op 0517 – 41 41 91.
Wij hebben een samenwerkingsverband met Greenlines. Stet Heemskerk is mede-oprichter van Greenlines, een samenwerkingsverband met als doel het organiseren van het bloemen- en plantenvervoer in de Benelux door het inrichten van een fijnmazig distributienetwerk
50
Collega's
31
Voertuigen
2
Vestigingen
bedrijfscultuur foto

Onze cultuur

Wij zijn een familiebedrijf wat inmiddels al ruim 80 jaar bestaat. Doordat we met een relatief kleine club mensen zijn is de persoonlijke belangstelling groot en zijn de lijntjes kort. Je bent hier een naam en geen nummer.

Impressie

impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding
impressie afbeelding

Nog geen rijbewijs?
Geen probleem!

Via Consolid krijg je de mogelijkheid om op onze kosten jouw rijbewijs te halen.

Alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur